Anlık Bildirim

Apple, şarj sorunu yaşayan Apple Watch'ları ücretsiz olarak onaracak

Apple şarj sorunuyla karşı karşıya olan akıllı saatleri için ücretsiz onarım programı başlattı. Şirket Apple Watch Series 5 ve Apple Watch SE modellerini herhangi bir ücret talep etmeden onaracak.

Apple, şarj sorunu yaşayan Apple Watch'ları ücretsiz olarak onaracak Tam Boyutta Gör

Apple, akıllı saatlerinde yaşanan şarj problemini çözüyor. Cupertinolu şirket Güç Koruma moduna girdikten sonra şarj olmayan Apple Watch Series 5 ve SE modelleri için ücretsiz onarım programı başlattı.

Apple, watchOS 7.2 veya 7.3 yüklü Apple Watch Series 5 ya da Apple Watch SE modelini kullanan çok az sayıdaki müşterinin böyle bir sorunla karşı karşıya kaldığını söylüyor.

Şirket bu hatayı gidermek için kısa süre önce watchOS 7.3.1 güncellemesini yayınladı. Ancak yazılım güncellemesine rağmen şarj sorunu devam eden cihazlar var.

Apple, şarj sorunu yaşayan Apple Watch'ları ücretsiz olarak onaracak Tam Boyutta Gör

Apple Watch'unuzu kontrol edin

Apple Watch'unuzun bu sorundan etkilenip etkilenmediğini kontrol etmek için saatinizi her zaman kullandığınız şarj aletinin üzerine yerleştirip en az 30 dakika beklemeniz gerekiyor.

Akıllı saatiniz şarj olmuyorsa ücretsiz olarak postayla onarım hizmetinden faydalanmak için Apple destek bölümüne başvurabilirsiniz. Servis işleminden önce saatiniz incelenerek ücretsiz onarıma uygun olup olmadığı belirlenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim