Anlık Bildirim

Honor’un AirPods Pro rakibi kulaklığı Türkiye’ye geliyor

Huawei'in alt markası Honor'un Airpods Pro ve Galaxy Buds+'a rakip olarak geliştirdiği Honor Magic Earbuds modeli 16 Haziran'da satışa çıkıyor.

Honor’un AirPods Pro rakibi kulaklığı Türkiye’ye geliyor Tam Boyutta Gör

Huawei çatısı altında faaliyet gösteren Honor’un tam kablosuz bluetooth kulaklık modeli Honor Magic Earbuds’ın Türkiye’de satışa sunulacağı tarih resmen açıklandı. Honor Magic Earbuds, 16 Haziran tarihinde satışa çıkacak. Fiyatı açıklanmadı.

Apple AirPods Pro ve Samsung Galaxy Buds+ modelleriyle rekabet edecek Magic Earbuds bu modellerde bulunan aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğini sunuyor. Gürültü engelleme seviyesinin 32db olduğu ifade ediliyor.

Görüşmelerde karşı tarafa sesin net iletilmesi için üç mikrofon kullanılıyor. Görüşmelerde sesinizi arka plan gürültüsünü keserek iletiyor. Dokunmatik kontrol özelliği bulunuyor. Magic Earbuds, ANC özelliği açıkken kutudan bağımsız olarak 3 saat müzik veya 2 saat görüşme yapabilecek bataryaya sahip. Şarj özelliği bulunan kutusuyla beraber bu süre 13 saate çıkıyor. Magic Earbuds, 16 Haziran tarihinde beyaz ve turkuaz renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Avrupa fiyatı 129 euro olan kulaklığı Türkiye fiyatını 16 Haziran'da öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim