Anlık Bildirim

Koronavirüs vakalarında tehlikeli tırmanış

Son 24 saatte 45092 test yapılırken 1459 adet yeni vaka tanısı kondu. Gerek bilim kurulu gerekse de Sağlık Bakanı tehlikeli iyimserliğin artık risk sınırına çıktığını ifade ediyor.

Koronavirüs vakalarında tehlikeli tırmanış Tam Boyutta Gör

Haziran ayına yeni normalleşme ile başlayan ülkemizde koronavirüs salgını sıkı bir şekilde takip edilirken iyimserliğe kapılan ve tedbirleri göz ardı etmeye başlayanlar yüzünden vaka sayılarında yükseliş tekrar başladı.

13 Haziran koronavirüs tablosu

Sağlık Bakanı tarafından yapılan açıklamalarda vaka sayısındaki artışın sadece tedbirlere uymayanları değil herkesi ilgilendirmeye başladığı bildirildi. Son 24 saatte yapılan 45092 koronavirüs testinden 1459 tanesine yeni vaka tanısı kondu. Son 1 ayın en yüksek rakamı ile birlikte toplam vaka sayısı 176 677’ye yükseldi.

Vefat sayısı ise teselli oldu ve 14 ile en düşük rakama geriledi. Toplam vefat sayısı 4792 oldu. Yoğun bakım servislerinde yatan hasta sayısı 684, entübe edilen hasta sayısı ise 284 ile bir miktar artış gösterdi.

Bugün iyileşen sayısı 985’te kaldı ve toplamda 150 087 olarak gerçekleşti. Yeni vaka sayısının altında kaldığı için de aktif vaka sayısında bir miktar yükseliş olduğunu belirtmek gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4312 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 13 haziran koronavirüs tablosu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim