Anlık Bildirim

Marshall ilk tam kablosuz kulaklığını duyurdu

Marshall Mode II modeli aktif gürültü engellemeden mahrum olsa da 5 saate kadar kullanım, üst seviye ses ve Marshall tasarım kalitesi ile rekabete dahil oluyor.

Marshall ilk tam kablosuz kulaklığını duyurdu Tam Boyutta Gör

Ses ürünleri pazarının elit isimlerinden Marshall geç de olsa tam kablosuz kulaklık trendine katıldı. Marshall Mode II modeli ikonik tasarımı uygun bir fiyat etiketiyle birleştirerek rakiplerine karşı mücadele edecek.

Marshall Mode II özellikleri ve fiyatı

Marshall Mode II kulaklık modeli 6mm dinamik sürücüler barındırıyor. Bluetooth 5.1 üzerinden bağlanan kulaklık çift mikrofon ile standart gürültü engelleme özelliğine sahip. Ayrıca dış ortam seslerini de belirli bir seviyeye kadar içeri alabiliyor.

Tatmin edici ses kalitesi sunan kulaklığın ikonik Marshall logosunun çevresi dokunmatik ve sesli asistan gibi pek çok kontrol sağlanabiliyor. IPX5 ile su sıçramalarına karşı dayanıklılık da sunuyor.

Tek şarj ile 5 saate kadar kullanım süresi sunan ürün şık şarj kutusu ile birlikte 25 saate kadar bunu uzatabiliyor. Marshall Mode II modeli 18 Mart itibariyle 179$ fiyat etiketi seviyesinden satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim