Anlık Bildirim

Mi Watch ve Mi Watch Lite Türkiye'de satışa sunuldu

Xiaomi'nin yeni giyilebilir cihazları Mi Watch ve Mi Watch Lite, Türkiye'de satışa sunuldu. Mi Watch ve Mi Watch Lite'ın Türkiye fiyatı ve özellikleri haberimizde.

Mi Watch ve Mi Watch Lite Türkiye'de satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin akıllı saat modeli Mi Watch ve akıllı bileklik modeli Mi Watch Lite Türkiye’de satışa çıktı. Mi Watch 1099 TL’ye, Mi Watch Lite 599 TL’ye satılıyor.

Xiaomi’de aynı isimde iki cihaz bulunduğu için yazının başında özellikle vurgulamakta fayda var. Satışa sunulan Mi Watch modeli, 30 Eylül 2020’de tanıtılan yuvarlak tasarıma sahip model. Mi Watch Lite ise 10 Aralık 2020’de tanıtılan kare tasarımlı model.

Mi Watch özellikleri

Mi Watch; 1.39 inç AMOLED ekrana, Snapdragon Wear 3100 işlemciye, dahili GPS özelliğine sahip. 117 farklı egzersizi takip edebiliyor. Pili 16 gün dayanıyor. 5 ATM su geçirmezlik özelliği sayesinde havuzda rahatlıkla kullanılabilir.

Mi Watch Lite özellikleri

Mi Watch ve Mi Watch Lite Türkiye'de satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Mi Watch Lite; kısıtlı fonksiyonlara sahip olduğu için akıllı bileklik olarak sınıflandırılıyor. 1.4 inç boyutunda TFT bir ekran ile geliyor. 11 farklı egzersizi takip edebiliyor. 5 ATM su geçirmezlik özelliği sayesinde 50 metre derinliğe kadar tuzsuz suda kullanılabiliyor. Dahili GPS özelliği bulunuyor. Pili normal kullanımda 9 gün, GPS sürekli açıkken 10 saatlik kullanım vaat ediyor. Bildirimleri görüntüleme, kalp ritmini ölçe, hava durumunu takip etme ve müziği kontrol etme özelliklerine yer verilmiş. Detaylı bilgi için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Mi Watch ve Mi Watch Lite modelleri, Xiaomi’nin online satış sitesi mishoptr'de satışa sunuldu.

https://www.mishoptr.com/urun/xiaomi-mi-watch-lite

https://www.mishoptr.com/urun/xiaomi-mi-watch

Güncelleme: Xiaomi'nin resmi satış sitesi mishoptr'de Mi Watch ismiyle satışa çıkan modelde eSIM bulunup bulunmadığını tam olarak anlayamadım. Haberin ilk halinde eSIM bulunduğunu yazmıştım. Eğer satıştaki model global pazarda Mi Watch Revolver ismiyle satılan modelse eSIM desteği bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6031 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mi watch lite, Mi Watch ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim