Anlık Bildirim

Microsoft kablosuz kulaklığı Surface Earbuds'ın çıkış tarihini erteledi

Teknoloji devi Microsoft, 2019 yılı bitmeden piyasaya sürmeyi planladığı kablosuz kulaklık modeli Surface Earbuds'ı, satışa hazır olmadığı gerekçesiyle ertelediğini duyurdu.

Microsoft kablosuz kulaklığı Surface Earbuds'ın çıkış tarihini erteledi Tam Boyutta Gör

Microsoft, Apple Airpod modelleriyle yarışacak, kendi kablosuz kulaklık modeli üzerinde uzun bir süredir çalışıyordu. Şirket 2019 yılı sonunda piyasaya sürmeyi planladığı Microsoft Surface Earbuds'ın çıkış tarihini önümüzdeki yıla erteledi.

Kullanıcılara sunulmak için hazır değil

Microsoft Surface Earbuds daha önce planlandığı gibi bu yıl içinde değil, 2020 yılının ilkbaharında tanıtılacak. Bu açıklama ise şirketin ana ürün sorumlusu Panos Panay tarafından Twitter'da yapıldı. Dairesel bir tasarımı olan Microsoft'un kablosuz kulaklıkları, ses asistanı yardımıyla PowerPoint ve diğer Microsoft yazılımlarını kontrol etmek için de kullanılabilecek.


Microsoft Surface Earbuds kablosuz kulaklık modelinin tıpkı Apple Airpod'lar gibi 249 dolardan fiyatlandırılacağı belirtilirken, Google'ın da yeni kablosuz kulaklıklarını piyasaya sürmeye hazırlandığı haberleri de geliyor. Arama devi ise önümüzdeki yılın ilkbaharında piyasaya süreceği kablosuz kulaklık modelini 179 dolardan satmayı planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim