Anlık Bildirim

Mobil termometre ile ölçümler hiç olmadığı kadar kolay

Telefona takılan ThermGo mobil termometre aksesuarı anlık bir şekilde vücut sıcaklığını ölçebiliyor ve uygulama üzerinden sürekli istatistik tutmanızı sağlıyor.

Pandemi döneminde en çok öne çıkan konulardan birisi de vücut sıcaklığı oldu. Covid-19 belirtileri arasında önemli bir yer tutan vücut sıcaklığını ölçmek için bugün pek çok kamu kurumu veya işletmelerde termometre cihazları görüyoruz. Haliyle yenilikçilik de bu yöne doğru kayıyor.

ThermGo nedir?

ThermGo sıcaklık ölçümlerine duyulan gereklilikten yola çıkmış bir proje. Akıllı telefon ve tabletlere takılan minik ısı sensörü sayesinde vücut, yüzey ve ortam sıcaklıkları algılanabiliyor. Veriler mobil uygulamadan izleniyor.

Herhangi bir batarya gerektirmeyen mini termometre cihaza takıldığı anda çalışmaya başlıyor. Uygulamayı açarak istediğiniz herhangi bir nesnenin sıcaklığını anlık olarak ölçebiliyorsunuz. Özellikle hızlı ölçüm imkanı geleneksel termometrelerin önüne geçmesini sağlıyor.

29$ bağış karşılığında dağıtılan ThermGo mobil termometre aksesuarı şimdiden ihtiyacı olan miktarı karşıladı. Şubat ayında kampanyaya katılanlara ilk parti ürünün dağıtılması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim