Anlık Bildirim

Samsung'un takip cihazı Galaxy SmartTag ilk görüntüleri ile karşımızda

Güney Koreli teknoloji devi Samsung 14 Ocak'ta yeni ürünlerini duyuracak. Şirketin etkinlik kapsamında tanıtmaya hazırlandığı takip cihazının görüntüleri internete düştü.

Samsung'un takip cihazı Galaxy SmartTag ilk görüntüleri ile karşımızda Tam Boyutta Gör

Samsung 14 Ocak'ta Galaxy S21 serisi ile birlikte Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklık modelini tanıtacak. Güney Koreli devin lansman kapsamında sahneye çıkarmayı planladığı bir başka yeni ürün daha var: Galaxy SmartTag.

Cihaz, Tayvan Ulusal İletişim Komisyonu (NCC) tarafından sertifikalandırıldı. Bu da çok yakında tanıtılacağı anlamına geliyor. Ürünün fotoğraflarını yayınlayan NCC, aynı zamanda isminin Galaxy SmartTag olduğunu da doğrulamış oldu.

Samsung'un takip cihazı Galaxy SmartTag ilk görüntüleri ile karşımızda Tam Boyutta Gör

Değerli eşyalarınız kaybolmayacak

Aksesuar yuvarlak kenarlı kare tasarıma sahip. Üzerinde bir eşyaya veya anahtarlığa tutturulabilmesini sağlayan bir delik olduğunu görüyoruz. Galaxy SmartTag, değerli eşyalarınızın kaybolmasını önlemek üzere tasarlandı. Bluetooth LE veya UWB (Ultra Geniş Bant) kablosuz iletişim teknolojisiyle çalışacak.

Samsung'un takip cihazı Galaxy SmartTag ilk görüntüleri ile karşımızda Tam Boyutta Gör

Aksesuarı sırt çantanıza veya anahtarlığınıza takarak bu eşyaları takip edebileceksiniz. Böylece nerede olduklarını bilecek ve kaybetmeyeceksiniz. Benzer bir takip cihazı Apple tarafından da piyasaya süürlecek. Ancak AirTag olarak anılan ürünün ne zaman çıkacağı belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim