Anlık Bildirim

Technics ilk tam kablosuz kulaklığını satışa çıkarıyor.

Technics EAH-AZ70W tam kablosuz kulaklık Dual Hybrid teknolojisi sayesinde sektörde öncü bir gürültü engelleme özelliği sunabiliyor. Technics EAH-AZ70W özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Technics ilk tam kablosuz kulaklığını satışa çıkarıyor. Tam Boyutta Gör

Ses teknolojileri pazarında 55 yılı geride bırakan Panasonic’in Technics markası geçtiğimiz günlerde özel bir pikap satışa sunmuştu. Marka şimdi tam kablosuz kulaklık sınıfına ilk adımı atıyor.

Technics EAH-AZ70W özellikleri ve fiyatı

Technics EAH-AZ70W tam kablosuz kulaklık modeli ilk olarak CES 2020 fuarında görücüye çıkmıştı. 10mm dinamik sürücüler; grafen kaplaması ile orta ve yüksek sesleri iyileştiriyor. Yine akustik kontrol odası hava akışını düzenliyor.

Dual Hybrid teknolojisi analog/dijital işlem birimini kullanarak hem dış mikrofondan sesleri topluyor (Feedforward) hem de iç mikrofondan kullanıcının ne dinlediğini tespit ediyor (Feedback). Böylece sektörde öncü bir gürültü engelleme teknolojisi elde ediliyor. Gürültü engelleme özelliği uygulama üzerinden ve dış dokunmatik yüzeyden kontrol edilebiliyor.

Tek şarjda 6.5 saat kullanılabilen kulaklık, kılıfı ile bunu 19.5 saate çıkarıyor. Yeni seri yaz aylarında piyasada olacak. Technics EAH-AZ70W modeli 250$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim