Anlık Bildirim

General Mobile GM 10 tanıtıldı! GM 10 özellikleri ve fiyatı belli oldu

GM 9 Plus'tan beridir yeni telefon tanıtmayan General Mobile, yeni telefon modeli GM 10'u tanıttı. 1799 TL fiyat etiketine sahip GM 10'un özellikleri haberimizde.

General Mobile GM 10 tanıtıldı! GM 10 özellikleri ve fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Uzun süredir sessizliğini koruyan General Mobile, yeni telefonu GM 10’u web sitesinden tanıttı. GM 10’un Türkiye fiyatı 1799 TL olarak belirlendi. Siparişler alınmaya başlandı.

GM 10 özellikleri neler?

General Mobile GM 10 modeli damla çentikli tasarıma ve 3 arka kameraya sahip. Parmak izi sensörü telefonun arka bölümüne yerleştirilmiş. GM 10’un ekranında 6.52 inç büyüklüğünde, HD+ çözünürlüğünde IPS LCD panel kullanılıyor. Gece mavisi ve altın sarısı olarak iki farklı renk seçeneği sunuluyor.

GM 10’da Helio A25 işlemci, 64 GB dahili hafıza ve 3 GB LPDDR4x RAM bulunuyor. MicroSD kart ile telefonun hafızasını genişletebilmek mümkün. 4000 mAh büyüklüğünde bataryası bulunan telefonda hızlı şarj teknoloji olup olmadığı konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Telefonun arkasında ana kamera 13 MP çözünürlüğünde (f/2.0), 114 derece geniş açılı kamera 5 MP çözünürlüğünde ve derinlik algılayıcı olarak görevi yapan kamera 2 MP çözünürlüğünde. Ön kamera ise 8 MP çözünürlüğe ve f/2.2 diyafram açıklığına sahip. Yapay zeka sahne algılama özelliği sayesinde sahneye göre çekim ayarlarını otomatik olarak değiştiriyor.

Android 10 yüklü olarak gelen telefon tıpkı daha önceki General Mobile modellerinde olduğu gibi saf Android arayüzüyle geliyor. 3.5mm kulaklık girişi ve FM Radyo özellikleri yer alıyor. GM 10, 1799 TL’ye General Mobile web sitesinde satışa sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36090 kez okundu.
95 kişi, toplam 114 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gm10, gm 10 özellikleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim