Anlık Bildirim

HMD Global, 28 dolarlık tuşlu telefonunu piyasaya sürdü: Nokia 150

Nokia akıllı telefonların üreticisi HMD Global, yeni cep telefonunu piyasaya sürdü. Nokia 150'nin yenilenmiş versiyonu 28 dolarlık fiyat etiketiyle ve bir ay dayanan şarjıyla dikkat çekiyor.

HMD Global, 28 dolarlık tuşlu telefonunu piyasaya sürdü: Nokia 150 Tam Boyutta Gör

HMD Global, cep telefonunu temel amacına uygun olarak kullanan müşterileri için, Nokia 150'nin yenilenmiş bir versiyonunu, yine aynı isimle satışa sunduğunu duyurdu.

31 gün bekleme süresi var

Yenilenmiş Nokia 150, 320 x 240 piksel çözünürlüğe sahip 2,4 inç ekran ile geliyor. Ayrıca, LED flaşı olan bir VGA kamera ile donatılmış. Telefonun 3.5 mm kulaklık jakı, FM radyo, MP3 müzik desteği ve microSD kart yuvası gibi özellikleri de mevcut. 1020 mAh batarya kapasitesiyle gelen cihazın, 31 günlük uzunca bir bekleme süresi olduğu belirtiliyor.

HMD Global, 28 dolarlık tuşlu telefonunu piyasaya sürdü: Nokia 150 Tam Boyutta Gör

Nokia 150'nin ön panelinde bir selfie kamerası ve QWERTY klavyeye yer verilmemiş. Bunun yerine cihazda, eskiden kullanılan ve klasik haline gelmiş standart tuş takımı yer alıyor. Polikarbonat gövdesine ek olarak, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulan Nokia 150'nin fiyatı ise 28 dolar olarak açıklandı. Nokia Series 30+ işletim sistemi çalıştıran telefonun, Çin dışındaki ülkelere dağıtılıp dağıtılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim