Anlık Bildirim

iPhone 11'e benzerliğiyle dikkat çeken Huawei Nova 6 SE'nin detayları sızdı

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin 5 Aralık tarihinde tanıtacağı Nova 6 serisinin detayları su yüzüne çıkmaya başlarken, Nova 6 SE modelinin iPhone 11'e benzerliği dikkat çekiyor.

iPhone 11'e benzerliğiyle dikkat çeken Huawei Nova 6 SE'nin detayları sızdı

Teknoloji devi Huawei, Nova 6 serisi akıllı telefon modellerini 5 Aralık tarihinde düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtmaya hazırlanıyor. Çok sayıda sızıntı ve resmi video, modellerden birinin 5G desteğiyle geleceğini doğrularken seri de Nova 6 SE adı verilen bir cihazın olacağı da ortaya çıktı.

iPhone 11 esintileri

Huawei Nova 6 SE modeli sızan render görsellerine göre, kardeş modelleri gibi dörtlü kamera kurulumuyla gelecek. Ancak bu dörtlü kameranın, diğer modellerden farklı olarak Pixel 4 ve iPhone 11'de olduğu gibi sol üst köşede kare olarak konumlandırıldığı görülüyor. Cihazın arkadan görüntüsünün ise iPhone 11 modellerine benzerliği ise dikkat çekici bir diğer detay olarak göze çarpıyor. Görsellerde ayrıca cihazın yan tarafına entegre edilmiş parmak izi okuyucu olduğu da görülüyor.

iPhone 11'e benzerliğiyle dikkat çeken Huawei Nova 6 SE'nin detayları sızdı

Delikli ekranla gelecek olan Huawei Nova 6 SE modelinin ön kamerası ise cihazın sol üst köşesine yerleştirilmiş. Krin 810 yonga seti ile gelmesi beklenen cihazın degrade renk seçenekleri ile satışa sunulacağını da belirtelim. Akıllı telefonla ilgili sızıntılar şimdilik bu şekilde ve diğer tüm teknik detayları da 5 Aralık'ta düzenlenecek olan lansman etkinliğiyle birlikte öğrenebileceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim