Anlık Bildirim

iQOO 3, UFS 3.1 depolama standardıyla karşımıza çıkacak

İçerisinde Oppo, Realme, OnePlus gibi firmaları barındıran BBK grubunun bir başka markası iQOO, yeni modeli hakkında ilk ipucunu verdi. Cihaz UFS 3.1 depolama standardıyla gelecek.
iQOO 3, UFS 3.1 depolama standardıyla karşımıza çıkacak

Oppo, Realme, OnePlus, Vivo gibi markaları çatısı altında barındıran BBK Electronics grubunun yeni markalarından biri de Vivo içerisinden doğan iQOO. Uygun fiyat odaklı amiral gemisi akıllı telefonlar sunan iQOO markasının yeni modelini yakında tanıtması bekleniyor. Bugün ise bu model hakkında ilk resmi ipucu paylaşıldı.

UFS 3.1 standardı ile bu ay tanıtılacak

Yeni bir iQOO modeli göreceğimiz sızıntılar dolayısıyla zaten biliniyordu. Ancak firmanın resmi Weibo hesabından yapılan paylaşım bu durumu resmileştirmiş oldu. iQOO 3 olarak adlandırılacak cihazın UFS 3.1 depolama standardı ile geleceği aktarıldı. Böylelikle yonga seti tarafında üst seviyeye oynayan iQOO telefonlar, depolama standardında da rakiplerine göz dağı vermeyi başaracak.

iQOO 3, UFS 3.1 depolama standardıyla karşımıza çıkacak Tam Boyutta Gör

Bunun dışında yine aynı sosyal medya hesabından “Şubat ayında görüşmek üzere.” şeklinde bir paylaşım da yapıldı. Dolayısıyla iQOO 3 için bekleyiş içinde bulunduğumuz ay ile son bulacağını söyleyebiliriz.

Daha önceki sızıntılarda iQOO 3’ün 6.44 inç Full HD+ AMOLED ekran, ekran içerisinde parmak izi sensörü, Snapdragon 865 yonga seti, 8 GB’a kadar RAM, 256 GB’a kadar depolama sol üst tarafa konumlandırılmış delikli 16 MP kamera sensörü, 4,370 mAh batarya gibi özelliklere sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Firma uygun fiyat iddiasını yine korumayı başarabilirse, kullanıcıları heyecanlandıracaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim