Anlık Bildirim

Koronavirüs komplo teorilerinin hedefinde bu kez Bill Gates var

5G istasyonlarının koronavirüs yaydığı komplosundan sonra şimdi de Bill Gates’in vakıflarının aşıdan para kazanmak için virüs salgınını çıkardığı iddiaları zirveye çıktı.

Koronavirüs komplo teorilerinin hedefinde bu kez Bill Gates var Tam Boyutta Gör

Koronvirüs salgının hayvanlardan insanlara geçtiği yönünde ciddi araştırmalar bulunsa da henüz kesin verilerin olmaması ve Trump gibi isimlerin farklı yönleri işaret etmesi komplo teorilerini harlıyor. 5G teknolojisinden sonra şimdi hedefte Bill Gates var.

Komplo kurbanı

Koronavirüs salgının başlangıcı konusunda gerçekliği kanıtlanmamış pek çok iddia mevcut. Çin virüsün ABD askerleri ile bulaştırıldığını ifade ederken, Trump da Çin’de laboratuvarlarda üretilip üretilmediğinin araştırılması için istihbarat kurumlarına talimat verdi.

Geçtiğimiz günlerde ise bazı Avrupa ülkelerinde 5G baz istasyonlarının virüsü yaydığı şeklinde iddialar ortaya atılmış ve baz istasyonları ateşe verilmişti. Şimdi ise Bill Gates’in vakıflarından birinin aşı satabilmek için virüsü yaydığı şeklinde iddialar ortada geziyor.

İnternette yapılan araştırmalara göre Bill Gates ile koronavirüs salgınını ilişkilendiren iddialar televizyon ve sosyal medya üzerinde 1.2 milyon kez gündeme gelmiş. Böylece 5G komplosunu geçip en popüler komplo teorisi olmuş.

Günlük bazda Bill Gates iddialarının 18 bin paylaşım aldığı ifade ediliyor. Facebook üzerinde 16 000 paylaşım yaklaşık 900 bin kere yorumlanmış. Bill Gates hakkında yanlış bilgiler veren 10 YouTube videosunun 5 milyondan fazla izlendiği ifade ediliyor.

Bill Gates’in 2015 yılında yaptığı ve nükleer savaş değil virüs salgınlarının en büyük tehdit olduğunu ifade ettiği videosu sadece son bir iki haftada 25 milyon yeni izleme kazanmış. Komplo teorilerinin çıkış noktası da zaten bu video.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4417 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bill gates covid-19, Mobil Teknolojiler ve Covid-19
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim