Anlık Bildirim

Lenovo K13'ün teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

Lenovo çok yakında K12 akıllı telefonunun devam modelini piyasaya sürecek. Lansman öncesinde Lenovo K13'ün teknik özellikleri ve görüntüleri internete sızdırıldı.

Lenovo K13'ün teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

91mobiles internet sitesi çok yakında resmiyet kazanması beklenen Lenovo K13'ün teknik özelliklerini ve görüntülerini paylaştı. Lenovo K12'nin halefi olarak piyasaya sürülecek akıllı telefon mavi ve kırmızı olmak üzere iki renk seçeneği ile gelecek.

Cihazda 1.6 GHz hızıda çalışan sekiz çekirdekli bir işlemciye yer verileceği belirtiliyor. Ancak hangisi olacağı belli değil. Ayrıca 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı da (microSD kart desteği ile birlikte) sızdırılan detaylar arasında.

Lenovo K13'ün teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

Bütçe dostu olacak

Lenovo K13, HD+ çözünürlükte (1600 x 720 piksel) 6.5 inç ekran taşıyacak. Akıllı telefonun arka panelinde 13 + 5 megapiksel sensör içeren çift kamera sistemi görev yapacak. Ön tarafında ise 5 megapiksel çözünürlükte bir selfie kamerası göreceğiz.

Aktarılan bilgilere göre cihaz 4G LTE bağlantısını destekleyecek ve Android 10 işletim sistemiyle çalışacak. Görüntüler parmak izi tarayıcısının arka panelde olduğunu ortaya koyuyor. Lenovo K13'ün pil kapasitesi ve fiyat etiketi konusunda bir bilgi yok ancak özelliklerine bakılırsa bütçe dostu modeller arasına katılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim