Anlık Bildirim

LG akıllı telefonlar üç yıla kadar Android işletim sistemi güncellemesi alacak

Mobil bölümünün kapatılacağını duyuran LG'den yeni bir açıklama geldi. Şirket, mobil bölüm kapatılacak olsa da bazı akıllı telefon modellerine üç yıla kadar Android güncellemeleri sunacak.

LG akıllı telefonlar üç yıla kadar Android işletim sistemi güncellemesi alacak

Geçtiğimiz günlerde şirketin mobil kısmını kapatacağını onaylayan LG, mevcut kullanıcılarını düşünerek satın alındığı yıldan itibaren birinci sınıf akıllı telefonları için üç Android işletim sistemi güncellemesine kadar destek sunacağını duyurdu.

Bazı modeller iki yıl güncelleme alacak

Yayınladığı bir gönderi ile duyuru yapan Güney Koreli teknoloji devi, üç işletim sistemi güncelleme garantisinin 2019 veya daha sonra piyasaya sürülen G serisi, V serisi, Velvet ve Wing akıllı telefonlara uygulanacağını belirtti.

Şirket tüm cihazlarının üç işletim sistemi güncellemesi almayacağını LG Stylo ve K serisi gibi 2020 modellerinin iki işletim sistemi güncellemesi alacağını bildirdi. LG, kesin programın Google'ın işletim sistemi dağıtım zaman çizelgesine ve cihaz performansı ve uyumluluğu gibi diğer faktörlere bağlı olacağını söyledi.

LG, mobil bölümünü 31 Temmuz itibariyle kapatacağını açıkladı. Şirket, ortaklara yönelik sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmek için ikinci çeyrekte telefon üretmeye devam edecek. Teknoloji devi, altı yıl boyunca yaklaşık 4.5 milyar dolar zarara uğradı. LG, rekabetçi akıllı telefon sektöründen çıkarak diğer sektörlere daha fazla yatırım yapmayı amaçlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7668 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg mobile, lg android güncellemeleri ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim