Anlık Bildirim

LG'nin bütçe dostu yeni akıllı telefonu LG Q51 tanıtıldı

Güney Koreli LG, bugün düzenlediği bir etkinlikle, bütçe dostu yeni akıllı telefon modeli LG Q51'i piyasaya sundu. Cihaz büyük ekranı ve geniş kapasiteye sahip piliyle ön plana çıkıyor.

LG'nin bütçe dostu yeni akıllı telefonu LG Q51 tanıtıldı

Teknoloji devlerinden LG, geçtiğimiz hafta yeni akıllı telefon modelleri  LG K61 , K51S , K41S ve LG W10 Alpha'yı duyurmuştu. Şirket bugün ise Güney Kore'de düzenlediği etkinlikle birlikte LG Q51 modelini tanıttı.

261 dolardan satılacak

LG Q51, su damlası çentikli 6.5 inç FullVision IPS LCD ekrana sahip. 1.600x720 piksel HD+ çözünürlük ve 20:9 en boy oranı sunan ekranın, büyüklük açısından tatmin edici olduğunu söylemek mümkün. Cihaz 2.0GHz hızında çalışan MediaTek Helio P22 yonga seti, 3GB RAM ve 32MB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. Cihazın pil kapasitesinin ise 4.000 mAh olduğu açıklandı.

Ön panelde 13 megapiksel çözünürlük sunan selfie kamerası mevcut. Arka panelde ise 13MP ana, 5MP ultra geniş açı ve 2MP derinlik sensörüne sahip yatay olarak konumlandırılmış üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Parmak izi tarayıcısı ise, bu segmentteki cihazlarda olduğu gibi arka panele entegre edilmiş. Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan cihazın, 26 Şubat tarihinden itibaren 261 dolar fiyat etiketiyle Güney Kore'de satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim