Anlık Bildirim

LG'nin Galaxy Note serisi rakibi Stylo 7'nin görüntüleri sızdırıldı

LG'nin yaklaşmakta olan yeni akıllı telefonu, Stylo 7'nin görüntüleri sızdırıldı. Görsellerde telefonun, delik tasarımlı ekrana ve cihaza giren bir ekran kalemine sahip olacağı görülüyor

LG'nin Galaxy Note serisi rakibi Stylo 7'nin görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

LG, Samsung Galaxy Note serisine rakip olarak çıkardığı Stylo serisinin yeni telefonunu piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Bu sene piyasaya sürülen LG Stylo 6'nın yerine gelecek olan LG Stylo 7'nin 2021'in ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Sektörde yaptığı güvenilir sızıntılar ile bilinen OnLeaks, yaklaşmakta olan cihazın bazı yüksek kaliteli görüntülerini paylaştı.Görüntüler, LG Stylo 7'nin tüm tasarımın detaylarını ortaya çıkardı.

Arka tasarım önceki modele göre farklı olacak

Sızdırılan görsellere göre LG Stylo 7, önceki modelde yer alan damla çentik tasarımlı ekran yerine, kameranın yer aldığı delik ekran tasarımına sahip olacak.

LG'nin Galaxy Note serisi rakibi Stylo 7'nin görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Arka tarafa bakıldığında, özellikleri henüz bilinmeyen üçlü kamera kurulumu önceki modelde olduğu gibi telefonun üst orta bölümünde yatay olarak değil, sol üst köşesinde dikey olarak yerleştirilmiş.

Parmak izi sensörü muhtemelen nispeten ücreti düşürmek için ekran yerine sağ tarafta yer alıyor. Telefonun alt kısmına bakıldığında ise 3.5 mm kulaklık girişi ve USB-C bağlantı noktası görülüyor. Yine alt kısımda telefona giren bir ekran kalemi olduğu anlaşılıyor.

Yer alan başka bir sızıntıda ise LG Stylo 7'nin hem 4G hem de 5G versiyonunun piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim