Anlık Bildirim

LG önümüzdeki hafta mobil bölümünü kapattığını duyurabilir

Güney Koreli teknoloji devlerinden LG'nin cep telefonu pazarından çekileceği, uzun bir süredir konuşuluyordu. Şirketin bu önemli kararı önümüzdeki hafta açıklaması bekleniyor.

LG önümüzdeki hafta mobil bölümünü kapattığını duyurabilir Tam Boyutta Gör

Bu yılın başlarında, LG'nin cep telefonu pazarından çıkmayı düşündüğü bildirilmiş, ancak Koreli dev bu raporu yalanlamıştı. Daha sonra şirketin, mobil bölümünü satmayı düşündüğü ortaya çıktı ve ardından, potansiyel alıcılarla görüşmelerin başarısız olduğu ve bunun yerine mobil bölümün kapatılacağını söyleyen yeni bir rapor yayınlandı.

Birçok yeni ürün piyasaya sürülemeyecek

Kore Times'ın yayınladığı habere göre, LG önümüzdeki hafta akıllı telefon pazarından çıkacağını duyurabilir. Raporda özellikle duyurunun, şirketin zarar eden kolunun kaderi yönetim kurulu tarafından kararlaştırıldıktan sonra, 5 Nisan Pazartesi günü yapılacağı belirtiliyor. LG'nin mobil bölümündeki 4.000 işçiyi ise Changwon ev aletleri fabrikasına transfer edeceği iddia edildi.

LG önümüzdeki hafta mobil bölümünü kapattığını duyurabilir Tam Boyutta Gör

LG'nin olası bir mobil bölümü kapatma gelişmesinden sonra ise sıra dışı bir tasarımı olan LG Rollable akıllı telefon da dahil olmak üzere daha önce CES 2021'de duyurulan modeller ticari ürüne dönüştürülemeyecek ve tamamlanmamış kalacak. Sızan bilgiler LG Wing'in üreticinin son akıllı telefon ürünü olduğuna işaret ediyor ve LG Stylo 7'nin ise piyasaya sürülme şansı ise oldukça düşük.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7980 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, mobil paza ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim