Anlık Bildirim

LG resmen doğruladı: Mobil bölüm kapanıyor

31 Temmuz itibariyle LG Mobile bölümü kepenk kapatıyor. Akıllı telefon tarihine önemli dokunuşlar yapan LG markası artık tarihin tozlu raflarında yerini alacak.

LG resmen doğruladı: Mobil bölüm kapanıyor Tam Boyutta Gör

Uzun yıllar önce beğenilen akıllı telefonları ile firmasının lokomotifi haline gelen LG Mobile ne yazık ki ardı ardına yaşadığı kayıplarla bu kez firmasının sırtında kambur oldu. LG artık bu yükten kurtulmak istiyor.

LG resmen doğruladı

LG Mobile bölümünün yakın dönemde akıllı telefon pazarından çekileceği iddiaları bir süredir gündeme geliyordu. Firma ilk başlarda bunu yalanlasa da sonrasında yavaş yavaş sessiz kalma ve nihayet doğrulama aşamasına geçti.

Güney Koreli elektronik devi bugün mobil pazardan çekilme iddialarını resmen doğruladı. 31 Temmuz itibariyle mobil bölüm tamamen kapanıyor. Firma bundan böyle herhangi bir yeni telefon üretimi yapmayacak ve stokların bitirilmesine çalışılacak. Üretilmiş Mevcut LG akıllı telefonlarına ise belirli bir zaman dilimi içerisinde bölgeye göre şartları değişmekle birlikte destek sunmaya devam edecek.

Mobil pazardan çekilme kararının LG yönetim kurulu tarafından da onaylandığı belirtiliyor. LG bundan sonra başarılı olduğu akıllı ev aletleri, beyaz eşya, Nesnelerin İnterneti, yapay zeka, elektrikli araç bileşenleri gibi sektörlere odaklanacak. Modüler LG G5, dönebilir ekranlı LG Wing gibi yenilikçi modeller ne yazık ki firmayı kurtarmaya yetmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11707 kez okundu.
88 kişi, toplam 91 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg wing ve
2 etiket daha lg g5 Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim