Anlık Bildirim

Meizu, Flyme 9 arayüzünü tanıttı ve destekleyen cihazları açıkladı

Çinli akıllı telefon üreticilerinden Meizu, yeni kullanıcı arayüzü Flyme 9'u tanıtarak, yeni yazılımın destekleyeceği akıllı telefon modellerini duyurdu.

Meizu, Flyme 9 arayüzünü tanıttı ve destekleyen cihazları açıkladı Tam Boyutta Gör

Teknoloji üreticilerinden Meizu, yeni kullanıcı arayüzü Flyme 9'u tanıttı ve hemen ardından beta sürümünün çıkış tarihini ve desteklenen akıllı telefonların listesini duyurdu.

Flyme 9'la gelecek olan ilk modeller Meizu 18 ve 18 Pro olacak. Cihazlar kutudan çıkar çıkmaz Flyme 9 ile donatılacaklar. Aynı zamanda, Flyme 9'un ilk beta sürümü 5 Mart'ta sunulacak, kararlı sürüm Mayıs ayında piyasaya sürülecek ve Meizu 17 ve 17 Pro kullanıcıları testlere katılmak için şimdiden başvurabilecekler.

Meizu, Flyme 9 arayüzünü tanıttı ve destekleyen cihazları açıkladı Tam Boyutta Gör

Flyme 9 güncellemesini alacak diğer akıllı telefonlar:

  • Meizu 16
  • Meizu 16 Plus
  • Meizu 16X
  • Meizu 16s
  • Meizu 16s Pro
  • Meizu 16T

Flyme 9, değişiklikler açısından arayüzü, simgeleri ve animasyon efektleri yeniden tasarlanmış olarak geliyor. Ayrıca şirket, yeni aygıt yazılımının daha akıllı, daha hafif, daha hızlı, daha kararlı ve daha sorunsuz olduğunu söyledi.

Geliştiricilerin yeni bir çoklu pencere modu, yeni hareket komutları ve ayrıca genel performansı iyileştirmek için optimizasyonlar üzerinde çalıştıkları belirtildi. Son olarak kullanıcı verilerinin gizliliğine yüksek düzeyde önem verildiği de açıklamalar arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim