Anlık Bildirim

Nokia 5.2 ortaya çıktı

Nokia’nın Captain America kod adlı yeni telefonu ortaya çıktı. Nokia 5.2 ismiyle raflara yerleşeceği tahmin edilen bu model MWC 2020’de gerçekleşecek etkinlikte tanıtılacak.
Nokia 5.2 ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz gün sizlere Nokia’nın 23 Şubat tarihinde bir etkinlik düzenleyeceğini aktarmıştık. MWC 2020 kapsamında düzenlenecek bu etkinlikte Nokia 9.2 PureView, Nokia 5.2, Nokia 1.3 ve Nokia 400 gibi modelleri görmeyi bekliyoruz. Bu modellerden Nokia 5.2 ise bugün ortaya çıktı.

Captain America

Başarılı sızıntılarıyla tanınan Evan Blass tarafından paylaşılan görsellerde, Captain America kod adıyla sunulan bir akıllı telefon modelini görüyoruz. Bu modelin raflara Nokia 5.2 ismiyle çıkması bekleniyor. Haberimiz içerisinde de inceleyebileceğiniz görsele baktığımızda, ön tarafta klasik Nokia tasarımı bizleri karşılıyor. Su damlası çentik ve alt taraftaki çerçeve içerisinde Nokia logosu yer alıyor. Arka tarafa geçtiğimizde ise işler biraz daha garipleşiyor. Yuvarlak lens alanı içerisinde dörtlü kamera mevcut. Bu kameralar dört köşeye yerleşirken orta kısım led flaş için ayrılmış.

Yine aynı kaynağın aktardığı diğer bilgilere göre Nokia Captain America, 6 GB RAM ve 64 GB depolama ile gelecek. Fiyatının ise 180 dolar civarında olması bekleniyor. Detaylı bilgiler için Nokia'nın 23 Şubat'ta gerçekleştireceği MWC 2020 etkinliğini beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7841 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia 5.2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim