Anlık Bildirim

OnePlus 8 Lite'ın tasarımı ortaya çıktı

Önümüzeki yıl piyasaya sürülecek OnePlus 8 Lite'ın tasarımını açığa çıkaran görseller yayınlandı. Akıllı telefon şirketin OnePlus X'ten bu yana çıkardığı ilk orta sınıf model olacak.

OnePlus 8 Lite'ın tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Görünüşe bakılırsa önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek OnePlus 8 serisi üç farklı model içerecek. Standart OnePlus 8'in haricinde daha pahalı ve daha büyük OnePlus 8 Pro versiyonunu göreceğiz. Ayrıca OnePlus 8 Lite adlı özellikleri kırpılmış bir model de çıkacak.

OnePlus 8 Lite, Çinli şirketin OnePlus X’ten bu yana çıkardığı ilk orta sınıf telefon olarak gelecek. Render görüntüleri yayınlanan cihazın 6.4 inç veya 6.5 inç OLED ekran taşıyacağı bildiriliyor. Boyutları ise 159.2 x 74 x 8.6 mm olacak.

OnePlus 8 Lite'ın tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Orta sınıfta rekabet edecek

Akıllı telefonun ön panelinin üst kısmında küçük bir kamera deliği var. Arkadaki kamera modülü ise sol üst köşeye yerleştirilmiş. Bu dikdörtgen kamera tasarımını gelecek yıl birçok yeni telefonda göreceğiz.

OnePlus 8 Lite'ın tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

OnePlus 8 Lite'ın 2020'nin ilk yarısında, OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Akıllı telefon Samsung Galaxy A71 gibi orta sınıf modeller ile rekabet edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim