Anlık Bildirim

OnePlus 8 Pro'nun röntgen gibi çalışan Photochrome modu kaldırıldı

OnePlus 8 Pro'nun tartışmalara sebep olan Photochrome modu, yayınlanan bir güncellemeyle devre dışı bırakıldı. Bu mod bazı nesnelerin ve hatta kıyafetlerin içini şeffaflaştırmasıyla dikkat çekiyordu.

OnePlus 8 Pro'nun röntgen gibi çalışan Photochrome modu kaldırıldı Tam Boyutta Gör

OnePlus 8 Pro'nun tartışamalara sebep olan Photochrome modu, OnePlus tarafından yayınlanan bir güncellemeyle geçici olarak devre dışı bırakıldı. 

Oxygen OS 10.5.9.IN11AA sürüm numarasını taşıyan güncelleme, başlangıçta yalnızca Çin'deki OnePlus 8 Pro kullanıcıları için yayınlansa da OnePlus tarafından yapılan açıklama ile güncellemenin küresel ölçekli olduğu ve Photochrome modunun geçici bir süreyle tüm OnePlus 8 Pro cihazlarında devre dışı bırakıldığı anlaşıldı.

Sürüm notlarında Photochrome modunun geçici bir süreyle kaldırıldığını belirten OnePlus, bu özelliğin haziran ayında tekrar etkinleştirileceğini belirtmeyi de ihmal etmiyor. Ancak bu süre zarfında OnePlus'ın Photochrome modu üzerinde ne gibi çalışmalar yapacağı, bu özellik tekrar kullanıma sunulduğunda mevcut işlevlerin ne kadarının yerini koruyacağı hakkında bir bilgi paylaşılmış değil.

OnePlus 8 Pro'nun röntgen gibi çalışan Photochrome modu kaldırıldı Tam Boyutta Gör

OnePlus 8 Pro'daki Photochrome modu, tıpkı bir X-ray cihazı gibi nesnelerin içini gösteriyor

OnePlus 8 Pro'da yer alan 5 MP çözünürlüğündeki renk filtresi kamerasını kullanan Photochrom modu, kızılötesi ışınları (IR) filtrelemediği için bazı nesnelerin ve hatta kıyafetlerin dahi içini saydam olarak gösterebiliyor. 

Farklı ışık türlerine izin verecek şekilde tasarlanan ve kızılötesi fotoğrafçılık için kullanılan renk filtresi kamerası, telefondaki filtre yazılımı ile birlikte kullanıcıya daha dramatik renkler ve efektler sunabiliyor.

Güncelleme

OnePlus'da görevli bir şirket sözcüsü, OTA yoluyla dağıtılan güncellemenin yanlışlıkla gönderildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre; sınırlı sayıda cihaza giden bu güncellemeyle birlikte kullanım dışı kalan Photochrome moduilerleyen günlerde yayınlanacak olan yeni bir güncelleme ile tekrardan aktif edilecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15828 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, oneplus 8 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim