Anlık Bildirim

OnePlus Nord'un teknik detayları belli oldu

Çinli teknoloji üreticisi OnePlus'ın birkaç gün içinde resmi olarak tanıtacağı yeni akıllı telefon modeli OnePlus Nord'un teknik özellikleri açıklanmaya devam ediyor.

OnePlus Nord'un teknik detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

OnePlus, resmi sunumunu 21 Temmuz'da gerçekleştireceği Nord akıllı telefon modelinin özellikleri hakkında bilgiler yayınlamaya devam ediyor. Şirket bu kez, cihazın ekran özellikleri hakkında bazı veriler yayınlandı.

Tanıtımına saatler kaldı

Son bilgilere göre OnePlus Nord, 90 Hz yenileme hızına sahip AMOLED bir ekranla gelecek. Ekrana gömülü parmak izi teknolojisine de sahip olacak akıllı telefonun 6.44 inçlik ekran ve 2400 × 1080 piksel, yani FullHD+ çözünürlük sunacağı bildirilmiş durumda. Cihaz ayrıca Geekbench testinde de ortaya çıktı ve OnePlus Nord'un en üst varyantının 12GB RAM ile geleceği belirtilirken, 8GB'lik versiyonunun olacağı da söyleniyor.

OnePlus Nord'un teknik detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

Gelelim akıllı telefonun diğer teknik özelliklerine. OnePlus Nord modelinin Snapdragon 765G işlemci ve 4.115 mAh pil ile satışa sunulacağı neredeyse kesinleşmiş durumda. Cihaz Android 10 işletim sistemini çalıştıracak. Çift ön kamera kurulumu, 32MP + 8MP'lik (105 derece açı) sensörlerden oluşacak ve arka panelde ise 48MP'lik ana Sony IMX586 sensörüne ek olarak 8MP + 5MP ve makro sensörden oluşan dörtlü kamera modülü yer alacak. Akıllı telefonun fiyatının ne olacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim