Anlık Bildirim

OnePlus yeni modellerinde 65W hızlı şarja yer verebilir

OnePlus'ın TÜV Rheinland'dan aldığı yeni güvenlik sertifikalarına göre firmanın yeni nesil amiral gemisi modellerinde 65W seviyesinde hızlı şarj yer alacak. Bu modellerin arasında OnePlus 9 Pro var.

OnePlus yeni modellerinde 65W hızlı şarja yer verebilir Tam Boyutta Gör

OnePlus'ın yeni nesil amiral gemisi modelleri uzunca bir süre sızdırıldıktan sonra geçen ayın başında tanıtılan OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro modelleri, beklenildiği üzere üst seviye özelliklerle geldi. Firmanın cihazlarında eleştirilen küçük noktalardan bir tanesi ise maksimum 30W hızlı kablolu şarj özelliği oldu. Çinli üreticilerin çoğu, çok daha yüksek seviyelerde hızlı şarja geçmiş durumdayken bu durum, bir eksiklik olarak görüldü.

OnePlus yeni modellerinde 65W hızlı şarja yer verebilir

Yeni ortaya çıkan sertifikalarda, firmanın yeni nesil modellerinde 65W hızlı şarj teknolojisine yer verebileceği belirlendi. TÜV Rheinland güvenlik sertifikasına göre VCA7JA, WC1007A ve S065AG kod numaralı şarj cihazları, maksimum 6,5A akımı 10 Volt gerilimde sağlayabiliyor.

Bu sertifikadaki bilgilerden yola çıkarak OnePlus'ın yeni şarj teknolojisinin, OPPO'nun SuperVOOC 2.0'sinden gücünü aldığı tahmin ediliyor. Firmanın bu teknolojisi, 4000 mAh kapasitedeki bir bataryayı 30 dakikadan kısa sürede doldurabiliyor.

OnePlus'ın yeni nesil hızlı şarj teknolojisinin OnePlus 8T Pro ya da OnePlus 9 Pro modelinde yer alacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim