Anlık Bildirim

Oppo'dan F serisi yeni bir akıllı telefon geliyor

Oppo, yaklaşan F15 akıllı telefonunun ilk resmi tanıtımını yayınladı. 2019'dan itibaren popüler F11 Pro ve F9 Pro telefonların yerini alacak cihazın yakında piyasaya sürüleceği açıklandı.

Oppo'dan F serisi yeni bir akıllı telefon geliyor Tam Boyutta Gör

Oppo F15'in, Amazon'da yayınlanan bir tanıtımla 16 Ocak'ta Hindistan'da piyasaya sürüleceği doğrulandı. Çinli şirket, F11 Pro ve F9 Pro'nun halefi olarak çıkacak yeni Oppo telefonun dörtlü arka kamera kurulumu ile geleceğini ve VOOC Flash Charge 3.0 hızlı şarj teknolojisini destekleyeceğini belirtiyor. Şirket ayrıca F15'in tamamen yeni bir ekran içi parmak izi sensörü içereceğini doğruladı. Oppo F15, eğimli arka yüzeye sahip ergonomik bir tasarıma sahip olacak.

Fotoğraf ve video çekmek için Oppo F15, yapay zeka desteğine sahip 48 megapiksel birincil lense sahip olacak. Birincil sensör, dörtlü arka kamera kurulumunun yüksek kaliteli resimler çekmek için önemli bir parçası olacaktır. Oppo, kurulumda yer alan diğer lenslerin özelliklerini açıklamadı.

Oppo F15, sekiz çekirdekli bir işlemci tarafından desteklenecek ve 8GB RAM ile gelecek. Oppo F15'in Android 9 işletim sistemiyle geleceği ve 4000mAh çıkarılabilir olmayan bir bataryaya sahip olacağı güçlü söylentiler arasında yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim