Anlık Bildirim

Oppo'nun ekran altı kameralı telefonu görüntülendi

Çinli teknoloji üreticisi Oppo'nun önümüzdeki yıl piyasaya sürmeye hazırlandığı ekran altı kamera tenknolojisine sahip akıllı telefonu canlı görüntülendi.

Oppo'nun ekran altı kameralı telefonu görüntülendi Tam Boyutta Gör

2019 yılında Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen etkinlikte ekran altı kamera teknolojisine sahip akıllı telefon prototipini tanıtan Oppo, önümüzdeki yıl bu teknolojiyi ticari hale getirmeyi planlıyor.

2021 yılında satışa çıkabilir

Yayınlanan yeni bir sızıntı, doğrudan ekranın altında bir ön kamera bulunan OPPO akıllı telefonun çalışan bir prototipinin canlı olarak görmemizi sağlıyor. Fotoğrafta da görebileceğiniz gibi cihaz, kasanın yan taraflarına doğru eğimli bir ekrana sahip. Üst ve alt çerçevelerin genişliği minimumda tutulmuş ve panelde kesik veya delik yer almıyor. Ne yazık ki, cihazın teknik özellikleri konusunda bir bilgi mevcut değil. Sadece cihazın yuvarlak bir blok içine yerleştirilmiş çok modüllü bir ana kamera alacağı belirtiliyor. Bu kamera modülü görüntü sensörlü dört optik bileşen ve bir flaş içerebilir.

Oppo'nun ekran altı kameralı telefonu görüntülendi Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonun sağ kısmında fiziksel kontrol düğmeleri var ve altta ise simetrik bir USB Type-C bağlantı noktası bulunmakta. Sunduğu tam ekran deneyimi sayesinde dikkat çekici görünen bu akıllı telefonun ticari bir hale getirilip piyasaya sürülmesinin ise 2021 yılında gerçekleşebileceği belirtiliyor. Satışa çıkan dünyanın ilk ekran altı kameralı akıllı telefonunun ZTE Axon 20 5G olduğunu belirtmeden de geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim