Anlık Bildirim

Redmi K30 serisi gelecek yıl piyasaya sürülecek

Redmi, 5G bağlantısını destekleyen ilk akıllı telefonunu 2020 yılında piyasaya süreceğini açıkladı. K30 olarak adlandırılacak cihaz MediaTek'in yeni 5G özellikli yonga setiyle gelebilir.

Redmi K30 serisi gelecek yıl piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör

Mobil sektöre yönelik güvenilir bilgileri ile sürekli gündeme gelen Mukul Sharma son olarak Redmi K30'un piyasaya çıkış tarihi hakkında bazı bilgiler verdi. Görünüşe bakılırsa cihazın gelişi gecikecek.

Haberin kaynağı ise doğrudan Xiaomi Başkan Yardımcısı ve Redmi üst düzey yöneticisi Lu Weibing. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Weibing, Redmi’nin ilk 5G özellikli akıllı telefonu hakkında bazı önemli bilgiler verdi.

MediaTek'in 5G'li yonga seti ile gelebilir

Deneyimli yönetici 5G çağında yüksek kaliteye bağlı kalmaya devam edeceklerini belirterek Redmi K30'u 2020 yılında piyasaya süreceklerini duyurdu. Böylelikle akıllı telefonun yıl sonuna kadar piyasaya sürüleceğine dair iddialar da çürümüş oldu.

MediaTek, 5G bağlantısını destekleyen ilk yonga setini 26 Kasım tarihinde düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Yeni yonga setinin ilk olarak Redmi K30 modelinde kullanılacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim