Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21 dört ülkede üretilecek: Şirket yüksek talep bekliyor

Samsung'un Galaxy S21 serisini önümüzdeki yılın Ocak ayında piyasaya sürmesi bekleniyor. Şirket yüksek satış performansı beklediği akıllı telefonları aynı anda dört farklı ülkede üretecek.

Samsung Galaxy S21 dört ülkede üretilecek: Şirket yüksek talep bekliyor Tam Boyutta Gör

Samsung, istediği başarıyı yakalayamayan Galaxy S20'nin yerini alacak bir sonraki amiral gemisini piyasaya sürmek için acele ediyor. Gelen bilgilere göre Galaxy S21 serisi Ocak ayı başlarında piyasaya sürülecek ve aynı anda dört ülkede üretilecek.

Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisi telefonları Brezilya, Endonezya, Güney Kore ve Vietnam'daki fabrikalarda üretilecek. Samsung bu serinin çok satacağından neredeyse emin görünüyor. Şirket içinden sızdırılan detaylar bununla sınırlı değil. Akıllı telefonların renk seçenekleri hakkında da bazı bilgiler var.

Samsung Galaxy S21 dört ülkede üretilecek: Şirket yüksek talep bekliyor Tam Boyutta Gör

Renk seçenekleri de sızdırıldı

Standart Galaxy S21 en fazla renk çeşitliliğine sahip model olacak. Cihazın gri, pembe, mor ve beyaz renklerde sunulacağı belirtiliyor. Galaxy S21+ siyah ve gümüş renk seçenekleriyle gelecek. Galaxy S21 Ultra varyantı ise siyah, gümüş ve mor renklerde karşımıza çıkacak.

Akıllı telefonların teknik özellikleri konusunda herhangi bir bilgi yok. Samsung'un Galaxy S21 serisini normalden çok daha erken, Ocak ayı başlarında tanıtacağı söyleniyor. Şirket yeni amiral gemisi telefonlarının lansmanı için her zaman yaptığı gibi Şubat ayını beklemeyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8120 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s21 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim