Anlık Bildirim

Samsung telefonlarda Olympus devri başlıyor

Samsung ve Japon Olympus’un ortaklık görüşmeleri yaptığı kaynaklara yansımış durumda. İşler yolunda giderse Galaxy Fold 3 veya Galaxy S22 ilk Olympus destekli telefonlar olabilir.

Samsung telefonlarda Olympus devri başlıyor Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında önemli fotoğrafçılık devlerinin isimlerini görmeye ilk olarak Nokia ile başladığımızı söylesek yanılmış olmayız. Carl Zeiss markasını akıllı telefon dünyasına tanıtan Nokia olmuştu. Sonrasında pek çok farklı markayı piyasada gördük. Şimdi sıra Olympus’ta.

Samsung ve Olympus iş birliği

Nokia’nın Carl Zeiss ile olan derin iş birliği sonrasında Huawei’nin de Leica ile ortaklığı uzun bir süre devam etti. OnePlus firması da HasselBlad ile daha gelişmiş sensörler konusunda iş birliği yaptı.

Samsung’a yakın kaynaklar bu yıl Olympus ile kamera ortaklığının duyurulacağını iddia ediyor. Samsung ve Japon Olympus hali hazırda görüşmelere devam ediyor. 100 yılı aşkın bir süredir piyasada olan Japon devi Samsung telefonlarında üst seviye sensörlere imza atacak.

Henüz Olympus teknolojilerinin hangi telefonlarda kullanılacağı belli değil ancak kaynaklar özel bir Galaxy Fold 3 versiyonunda Olympus’un ilk kez boy göstereceğini düşünüyor. Bazı kaynaklar da 2022 yılında Galaxy S22 ile bunun gerçekleşeceğini iddia ediyor.

Akıllı telefon kameralarının gelişmesi ile birlikte fotoğrafçılık sektörünün zorlanmaya başladığı bir gerçek. Bu tarz ortaklıklar ile hem yeni bir yayılma alanı hem de yeni bir gelir yöntemi elde edilebilecek. Olympus geçen yıl kamera bölümünü elden çıkardığını açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12005 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s22 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim