Anlık Bildirim

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu iPhone 11 Pro'dan daha ucuz olacak

Samsung, şubat ayında piyasaya sürülmek üzere yeni bir katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor. Yeni telefon, yakın zamanda piyasaya sunulan Motorola Razr'a benzeyen bir kapaklı tasarıma sahip olacak.

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu iPhone 11 Pro'dan daha ucuz olacak Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy Fold piyasaya sürülen ilk katlanabilir telefon olma özelliği taşırken 2000 dolarlık fiyat etiketi ve hassas ekranı müşterilerin aklında soru işareti bırakıyordu. Samsung yakın zamanda piyasaya sürmeye planladığı yeni bir katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor. Adının Galaxy Fold 2 olacağı tahmin edilen telefonla Samsung, öncelikle müşterilerin aklındaki soru işaretlerini gidermek için çabalayacak. 

Yayınlanan yeni bir rapora göre Samsung'un, Motorola Razr gibi dikey katlanabilir yeni telefonunun fiyat etiketinin yaklaşık 845 dolar olacağı söyleniyor. Bu fiyat mevcut Galaxy Fold'un fiyatının yarısından ve 999 dolardan satışa sunulan iPhone 11 Pro'dan daha az. Eğer rapor doğruysa Galaxy Fold 2 piyasadaki en ucuz katlanabilir telefon olacak.

Galaxy Fold 2'nin gelecek yılın başlarında, şirketin yaklaşmakta olan amiral gemisi olan Galaxy S11 ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Galaxy S11 telefonunun yaklaşık 1000 dolarlık fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim