Anlık Bildirim

TCL'nin kaydırılarak genişletilebilen ekrana sahip telefonunun görselleri sızdı

Çin merkezli teknoloji şirketi TCL'nin, iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'de sergileyemediği kaydırılabilir ekranlı akıllı telefonunun görselleri ortaya çıktı.

TCL'nin kaydırılarak genişletilebilen ekrana sahip telefonunun görselleri sızdı Tam Boyutta Gör

TCL, katlanabilir akıllı telefonları unutturma niyetinde. Şirketin Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'de tanıtacağı kaydırılabilir ekranlı akıllı telefon gün yüzüne çıktı.

TCL fark yaratma peşinde

Henüz adlandırılmamış bu akıllı telefonun görselleri, tamamen açılır durumdayken adeta bir tablet ebatlarına geldiğini gösteriyor. Ancak cihazın hangi şekilde kaydırıldığı ise soru işareti. Şimdilik en iyi tahmin, esnek ekranın bir kısmının, diğerinin arkasına büküldüğü veya sarıldığı yönünde. Bunun da ne gibi sorunlar yaratır meçhul.

TCL'nin kaydırılarak genişletilebilen ekrana sahip telefonunun görselleri sızdı Tam Boyutta Gör

Resmi tanıtım render'ları olduğu belirtilen görsellere göre konuşacak olursak, bunun ilginç bir tasarım olduğunu söyleyebiliriz. Ancak tıpkı katlanabilir ekranlı akıllı telefonlarda olduğu gibi, cihazda problemler çıkması da olası. TCL özellikle Çin dışında çok fazla tanınan bir marka değil ve şirket eğer bu akıllı telefonu piyasaya sürecek olursa, sınırlarını genişleteceğini söyleyebiliriz. Cihazın ne zaman resmi olarak tanıtılacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim