Anlık Bildirim

Tim Cook, iOS 14.5 güncellemesinin çıkış tarihini açıkladı

New York Times'a konuşan Tim Cook, iOS 14.5 güncellemesinin bu ay geleceğini açıkladı. Apple'ın patronu ayrıca geliştiricleri yeni Uygulama İzleme Şeffaflığı politikası hakkında uyardı.

Tim Cook, iOS 14.5 güncellemesinin çıkış tarihini açıkladı Tam Boyutta Gör

Apple'ın patronu Tim Cook, Amerikalı gazeteci Kara Swisher ile yaptığı röportajda iOS 14.5'in çıkış tarihini açıkladı. New York Times'a konuşan deneyimli yönetici merakla beklenen güncellemenin birkaç hafta içinde yayınlanacağını söyledi.

Tim Cook'un ifadelerine bakılırsa iOS 14.5'ün final sürümü Nisan ayı içerisinde kullanıma sunulacak. Güncellemenin yayınlanması ile birlikte Apple, Uygulama İzleme Şeffaflığı (ATT) olarak adlandırılan yeni bir politikayı devreye sokacak.

Tim Cook, iOS 14.5 güncellemesinin çıkış tarihini açıkladı Tam Boyutta Gör

Uygulama İzleme Şeffaflığı ne işe yarayacak?

Uygulama İzleme Şeffaflığı kapsamında geliştiriciler, kullanıcıları izlemek için "izin istemek" zorunda kalacaklar. Yani bir başka deyişle kullanıcılar uygulamaların kendilerini takip edip etmeyeceklerine karar verebilecekler.

Cook, geliştiricilere Uygulama İzleme Şeffaflığı konusunda aceleci davranmalarını tavsiye etti. Zira bu politikayı karşılamayan uygulamaların güncellemeleri geri çevirilerecek ve App Store'da yayınlanmayacak. Sonuç itibarıyla geliştiricilerin bir an önce uygulamalarını ATT gereksinimlerini karşılayacak şekilde elden geçirmeleri gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13967 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 14.5, tim cook ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim