Anlık Bildirim

Xiaomi 1500$’lık telefonlara hazırlanıyor

Xiaomi patronu Lei Jun bir anket yaparak takipçilerine 1500$ seviyesinde bir akıllı telefon hakkında ne düşündüklerini ve beklentilerinin neler olduğunu sordu.

Xiaomi 1500$’lık telefonlara hazırlanıyor

Bir dönem müşterilerine 700$ üzerinde akıllı telefon sunmayacağını açıklayan Çinli teknoloji devi Xiaomi sonrasında Redmi ve Poco gibi markalara ayrılarak zaman zaman pahalı amiral gemileri piyasaya sürmüştü. Firma şimdi 1500$ sınırını test ediyor.

CEO’dan anket

Xiaomi CEO’su Lei Jun sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak nabız yokladı. Ünlü isim 1500$ seviyesinde bir akıllı telefon çıkardıklarında satın alıp almayacaklarını ve bu tarz bir telefondan neler beklediklerini sordu.

Hazırlanan bu paylaşım firmanın fiyat konusunda biraz daha çıta yükselteceği yorumlarının yapılmasına neden oldu. Hali hazırda piyasadaki pek çok amiral gemisi en üst konfigürasyonda 1300$ seviyesine yaklaştı veya geçti. Yani piyasa artık bu yükselişlere alışmış durumda.

Xiaomi’nin ne tür bir model sunacağı şimdilik bilinmiyor ancak ürün portföyüne baktığımızda Mi MIX tarzında veya katlanabilir konseptte bir akıllı telefon karşımıza çıkabilir. Zira standart Mi veya Mi Note serilerinde bu tarz bir fiyat etiketi hoş karşılanmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11713 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, mi 11 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim