Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 11 Pro+ piyasadaki tüm amiral gemilerine kafa tutmaya geliyor

Çin'den gelen yeni haberlere göre Xiaomi Mi 11 serisi kapsamında iki değil tam üç farklı model piyasaya sürülecek. Amiral gemisi telefonların en göz alıcısı ise Mi 11 Pro+ versiyonu olacak.

Xiaomi Mi 11 Pro+ piyasadaki tüm amiral gemilerine kafa tutmaya geliyor Tam Boyutta Gör

Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Digital Chat Station, Xiaomi'nin bir sonraki amiral gemisi telefonlarıyla ilgili yeni detaylar paylaştı.

Ünlü duyumcunun aktardığı bilgiye göre Çinli şirket seri kapsamında sadece Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro modellerini değil aynı zamanda Mi 11 Pro+ varyantını da piyasaya sürecek.

Cihaz, "Xiaomi Mi 11 Venti" kod adına sahip. Her üç modelin de 29 Aralık'ta tanıtılması bekleniyor. Akıllı telefonlar, Qualcomm'un üst düzey Snapdragon 888 yonga setini temel alacaklar.

Xiaomi Mi 11 Pro+ piyasadaki tüm amiral gemilerine kafa tutmaya geliyor Tam Boyutta Gör

"Kusursuz bir cihaz olacak"

Digital Chat Station, Xiaomi Mi 11 Pro+ modelini "kusursuz" olarak tanımlıyor. Piyasadaki mevcut tüm amiral gemisi telefonlarla rekabet edebilecek güçlü, şık ve pahalı bir model olacak.

Cihazda 2K+ çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunan bir ekran göreceğiz. Ayrıca 100W yüksek hızlı kablolu şarj ve hızlı kablosuz şarj desteği de gelen haberler arasında.

Xiaomi Mi 11 Pro+ ile ilgili tüketicilerin öğrenmek isteyeceği konuların başında elbette fiyat etiketi geliyor. Çin'den gelen raporlara bakılırsa akıllı telefon 800 dolar gibi bir fiyatla satışa sunulacak.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2020/12/15/xiaomi-mi-11-pro-plus-flagship-leak/ https://weibo.com/6048569942/JypZ6hKEb Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27193 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Xiaomi Mi 11 Pro+, amiral gemisi ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim