Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 4'ün kamerası ileri düzey zoom yapabilecek

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni akıllı telefon modeli Mi Mix 4'ün, rekor düzeyde bir zoom özelliği ile karşımıza çıkacağı belirtiliyor.

Xiaomi Mi Mix 4'ün kamerası ileri düzey zoom yapabilecek Tam Boyutta Gör

Mobil endüstrideki en son haberler hakkında bilgiler sunan Xiaomishka adlı Twitter hesabı, Xiaomi'nin yaklaşan akıllı telefonu Mi Mix 4 modelinin kamerası ile ilgili bir sızıntı paylaştı.

Sızıntı merak uyandırdı

Özellikle Xiaomi cihazlar konusunda içeriden verdiği güvenilir bilgilerle bilinen Xiaomishka, Xiaomi Mi Mix 4'ün kamerasının rekor düzeyde bir zoom yeteneğine sahip olacağını belirtiyor. Görünen o ki Xiaomi, akıllı teleon üreticileri arasında son yıllarda yaşanmakta olan megapiksel ve yakınlaştırma savaşlarına yeni bir boyut katmak üzere.

Xiaomi Mi Mix 4'ün kamerası ileri düzey zoom yapabilecek Tam Boyutta Gör

Temsili olarak yayınlanan görselde, Xiaomi Mi Mix 4 modelinin kamerasının, iPhone ve zoom yetenekleriyle ön plana çıkan Huawei P30 Pro'dan daha iyi bir yakınlaştırma sunacağına işaret ediyor. Henüz konuyla ilgili olarak ortaya çıkmış detaylı bir açıklama yok ancak, sızan bu bilginin merak uyandırıcı olduğunu söylemek ise mümkün. Xiaomi Mi Mix 4'ün, 120Hz ekran yenileme hızı, 100W süper hızlı şarj teknolojisi ile geleceğini de belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim