Anlık Bildirim

Yeni Nokia akıllı telefonların piyasaya sürülme tarihleri belli oldu

Nokia marka akıllı telefonların üreticisi HMD Global, yeni cihazlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Gelen son bilgiler akıllı telefonların çıkış tarihleri ile ilgili.

Yeni Nokia akıllı telefonların piyasaya sürülme tarihleri belli oldu Tam Boyutta Gör

Finli şirket HMD Global, önümüzdeki aylarda Android işletim sistemli giriş ve orta seviye akıllı telefonlarını tanıtmaya hazırlanırken, cihazların çıkış tarihleri de belli oldu.

Nokia 1.4 adlı modelin Şubat ayı başında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu cihaz , dört çekirdekli bir işlemci, 1 GB RAM, 16 GB kapasiteli depolama birimi, 6,51 inç HD+ ekran, 5 milyon piksel selfie kamerası ve 8 ve 2 milyon pikselli çift ana kamera ile gelecek. Akıllı telefonun, 4000 mAh pil kapasitesine sahip olması bekleniyor.

Yeni Nokia akıllı telefonların piyasaya sürülme tarihleri belli oldu Tam Boyutta Gör

Nokia 2021'e hızlı bir giriş yapacak

Bu çeyreğin sonunda veya önümüzdeki çeyreğin başında ise beşinci nesil (5G) hücresel iletişimi destekleyen Nokia 6.3 / 6.4 5G modeli piyasaya sürülecek. Akıllı telefon, Snapdragon 480 işlemci, 6,4 inç FHD+ ekran, 16 megapiksel ön kamera ve 48 megapiksel ana sensör ve ZEISS optikli dörtlü arka kamera barındıracak. RAM miktarının 6GB, depolama kapasitesinin ise 128 GB olacağı söylenen akıllı telefon 4500 mAh pil ile gelecek.

Son olarak, Şubat veya Mart aylarında Nokia 7.3 / 7.4 5G'nin bir lansmanı olacak. Söylentilere göre cihazın donanımında Snapdragon 690 işlemci, 8GB'a kadar RAM, 128 GB'a kadar kapasiteye sahip bir depolama birimi, 6,39 inç FHD+ ekran ve 5000 mAh pil yer alacak. Ayrıca akıllı telefonun önde 24 megapiksel kamera ve arkada 48 veya 64 milyon piksellik ana sensörlü dörtlü kamera olacağı da gelen bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim