Anlık Bildirim

Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2'nin, Snapdragon 865 işlemci ile geleceği onaylandı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S20 modellerinin kernel kodunu yayınladı. XDA geliştirici forumu ise bu kaynak kodlardan, Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 ile ilgili önemli bilgiler çıkardı

Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2'nin, Snapdragon 865 işlemci ile geleceği onaylandı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticisi Samsung'un, geçtiğimiz Şubat ayında tanıttığı ve piyasaya sürdüğü Galaxy S20 modellerinin kernel (çekirdek) kodları, şirketin gelecek modelleri için ipuçları veriyor.

Yeni bir cihaz daha yolda

XDA geliştirici forumunda yer alan rapora göre yayınlanan kodlar, Canvas ve Winner2 kod adlarına sahip projeler tarafından oluşturulan cihazlara referanslar barındırıyor. Canvas kod adlı cihazın Galaxy Note 20, Winner2 kod adlı cihazın ise katlanabilir Galaxy Fold 2 olduğu belirtilirken, bu akıllı telefonların bölgeye bağlı olarak Snapdragon 865 yonga seti ile geleceği belirtilmiş.

Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2'nin, Snapdragon 865 işlemci ile geleceği onaylandı Tam Boyutta Gör

Bu rapordan sonra Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 modellerinin, daha yüksek saat hızları ve artırılmış performans sunan Snapdragon 865 Plus işlemci ile gelmeyecekleri de onaylanmış oldu diyebiliriz. Buna ek olarak XDA geliştirici forumunda çalışanlar, Zodiac kodlu gizemli bir akıllı telefonun da yolda olduğunu ifade ediyorlar. Snapdragon 855 işlemci ile gelecek olan cihaz, Galaxy Z Flip'in yeni bir modeli olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim