Anlık Bildirim

350$’lık bu USB cihazı sizi 5G’nin zararlı sinyallerinden koruyacak(!)

Minik gövdesi içerisinde kuantum osilasyonu yapabilen 5GBioShield USB Key adlı cihaz sizi 5G sinyallerinin zararlı etkilerinden koruyan bir kalkan oluşturuyor.

350$’lık bu USB cihazı sizi 5G’nin zararlı sinyallerinden koruyacak(!) Tam Boyutta Gör

Henüz 5G standardı çok kısıtlı olarak kullanılabiliyor ancak şimdiden tartışmaların da odağına oturdu. Radyasyon seviyesinin daha da arttığını söyleyerek vücuda uzun vadeli zarar verdiğini söyleyen bilim insanlarının yanında son dönemde koronavirüs yaydığı için baz istasyonlarını yıkmaya çalışanlar da var.

5GBioShield USB Key özellikleri ve fiyatı

5G standardı ile ilgili henüz net bir araştırma ortaya konmuş değil ve bu da endişelere yol açıyor. Bazı firmalar bu endişeyi paraya çevirme niyetinde. BioShield Distribution firması bunlardan birisi.

5GBioShield USB Key adıyla tanıtılan USB anahtarı insanları 5G standardının zararlı sinyallerinden koruyacak bir kalkan oluşturuyor ve insan vücuduna faydalı olacak destek frekansları yayıyor. Bunların hepsini kuantum osilasyon adındaki sihirli bir tanımlama ile yapıyor.

347$ seviyesindeki cihazı kuantum tanımı işin içine girdiği için inelemeden satın alacak çoktur ancak Pen Test Partners belleğin donanımını araştırdığında ucuz belleklerden çok da farklı olmadığını görmüş. Kuantum işlemlerinin nerede yapıldığı ise merak konusu.

Firma yapılan incelemenin kesinlikle bu teknolojiyi açıklayacak yeterlilikte olmadığını belirtiyor. Ayrıca önemli bir teknoloji aktarımı sürecinde oldukları için bu aşamada herhangi bir hassasiyet arz eden bilgi paylaşamayacaklarını belirtiyor. Kaynaklar bu ifadelerin teknolojiyi üreten değil bir yerlerden tedarik etmeye çalışan bir girişim havası uyandırdığını düşünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5623 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
BioShield Distribution, 5GBioShield USB Key ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim