Anlık Bildirim

ChatGPT, veri analizinde artık çok daha başarılı: İşte yeni yetenekleri

OpenAI, ChatGPT'nin veri analizine ilişkin iyileştirmeleri duyurdu. Yapay zeka, yeni güncellemeyle elektronik tablo ve grafikleri yorumlayabiliyor ve buluttaki dosyaları eklemenize izin veriyor.
OpenAI, ChatGPT'nin veri analizi yeteneklerini bir üst seviyeye taşıyan güncellemeyi duyurdu. Yapay zeka, artık etkileşimli tablo ve grafik görünümleri sunarak verilerinizi gerçek zamanlı olarak daha derinlemesine incelemenize olanak tanıyor.

E-tablo ve grafik analizi, bulut entegrasyonu

ChatGPT, grafikleri ihtiyaç duyduğunuz şekilde özelleştirmenize olanak tanıyor. Görünümü ve hissi sunumunuza veya raporunuza uyacak şekilde özelleştirebiliyor; sonrasında bunları indirerek kolayca çalışmanıza dahil edebiliyorsunuz. Yeni güncellemeyle artık çeşitli dosya türlerini doğrudan Google Drive veya Microsoft OneDrive hesabınızdan ekleyebiliyorsunuz. OpenAI, bu şekilde ChatGPT’nin e-tablo, doküman, slayt, Microsoft Excel, Word veya PowerPoint dosyasını daha hızlı algıladığını belirtiyor.

Veri işleme de önemli ölçüde iyileştirildi. İster büyük veri kümeleriyle çalışıyor olun, ister karmakarışık verileri inceliyor olun, isterseniz de grafiklerle çalışıyor olun, ChatGPT bunların üstesinden kolaylıkla gelebiliyor. OpenAI, iyileştirmenin yeni başlayanlar için derinlemesine analizler yapmasını kolaylaştıracağını, uzmanların içinse rutin veri temizleme işinde zaman kazandıracağını söylüyor.

Tüm ChatGPT kullanıcıları erişemeyecek

Yeni veri analizi özellikleri ChatGPT Plus, Team ve Enterprise kullanıcılarına sunulacak ve yalnızca GPT-4o modelinde kullanılabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim