Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin artık yeni bir oyun yönetmeni var

Son dönemim en çok konuşulan yapımlarından olan Cyberpunk 2077'nin oyun yönetmeni değişti. Bundan sonraki süreçte oyunun başında Gabriel Amatangelo bulunacak.

Cyberpunk 2077'nin oyun yönetmeni değişti Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077, geçtiğimiz yılın sonlarında çıkmıştı ve hataları sebebiyle olumsuz eleştirilere maruz kalmıştı. Oyunun yönetmeni Adam Badowski de bu durum için birkaç kez özür dilemişti. Artık oyunun başındaki isim Adam Badowski değil.

Cyberpunk 2077'nin Oyun Yönetmeni Değişti

Yapılan son açıklamaya göre Cyberpunk 2077'nin başındaki isim artık Adam Badowski değil, Gabriel Amatangelo olacak. Gabriel Amatangelo, oyunun bundan sonraki süreçte çıkacak olan ek içerikleri ile ilgilenecek. Adam Badowski ise CD Projekt'in gelecekteki projeleriyle ilgilenecek.

Gabriel Amatangelo daha öncesinde Cyberpunk 2077'nin yaratıcı yönetmeniydi ve oyunun çok oyunculu modunun başındaki isimdi. Daha önce BioWare'de çalışan Amatangelo; Dragon Age: Inquisition DLC'sinde ve Star Wars: The Old Republic'ta çalışmıştı.

Cyberpunk 2077'nin bundan sonraki süreçte birçok ücretsiz DLC'si ve iki farklı ücretli genişlemesinin gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim