Anlık Bildirim

Reminiscence fragmanında siz oynayın

Reminiscence filmi için hazırlanan interaktif bir fragman uygulaması deepfake yöntemi ile fotoğrafınızı çeşitli sahnelere koyarak eğlenceli içerikler üretiyor.

Reminiscence fragmanı Tam Boyutta Gör

Hugh Jackman’ın başrolünde olduğu ve kısa süre sonra vizyona girecek olan Reminiscence filmi için ilginç bir fragman çalışması yapıldı. Deepfake ile fragmanda siz de yer alabiliyorsunuz. 

Reminiscence fragmanı

Reminiscence filminin konusu özel bir zihin dedektifi olan Nick Bannister (Hugh Jackman) etrafında şekilleniyor. Müşterilerinin karanlık ve çekici kayıp hatıralarında gezinen Bannister hayatını sonsuza kadar değiştirecek bir olayla karşılaşır.

Warner Bros. tarafından D-ID medya girişimine yaptırılan bir web uygulaması, yüklediğiniz bir fotoğrafı hareketli hale getirerek fragmanın çeşitli noktalarına uyguluyor. Böylece Hugh Jackman sizin anılarınızı araştırmış oluyor. 

Uygulamada belirli bilgileri girdikten sonra fotoğrafınızı yüklüyorsunuz ve fotoğrafın ne kadar eski olduğunu belirtiyorsunuz. Sonrasında 35 saniyelik bir fragmana konu oluyorsunuz. Fotoğrafınız belirli noktalarda hareketlendirilirken Banister’ın notlarında da yer alıyorsunuz. Bununla birlikte anılar içerisinde sizinle ilgili bir nokta bulunmuyor. Reminiscence filmi 20 Ağustos tarihinde sinemalarda ve HBO Max platformunda olacak. 

Uygulama sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim