Anlık Bildirim

Çin hükümeti sınırlarını, Çin tarafından üretilen aşıları olanlara açtı

Çin hükümeti yabancıların ve turistlerin girişi için sınırlarını açtı. Çin tarafından üretilen Kovid-19 aşılarını olan turistler veya yabancı uyruklu kişiler Çin'e giriş yapabilecek.

Çin hükümeti sınırlarını, Çin tarafından üretilen aşıları olanlara açtı

CNN Hong Kong ajansı tarafından yayımlanan habere göre Çin hükümeti yabancıların girişi için sınırlarını açtı ancak bu durumun da bir ön koşulu bulunuyor. Çin tarafından üretilen Kovid-19 aşılarını olan turistler veya yabancı uyruklu kişiler Çin'e giriş yapabilecek.

Dünya'nın dört bir yanında bulunan Çin Büyükelçilikleri tarafından geçen haftalarda söz edilen koşulları da içerek şekilde yeni vize politikaları duyuruldu. Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık da dahil olmak üzere bazı ülkelerde henüz Çin tarafından üretilen aşıların mevcut olmadığını ekleyelim.

Çin

Çin hükümeti sınırlarını, Çin tarafından üretilen aşıları olanlara açtı

Çin hükümeti tarafından yürürlüğe konulan karar ve vize prosedürleri birçok tartışmayı da beraberinde getiriyor zira uzmanlar çeşitli ülkeler için Çin aşısı onaylama baskısı olabileceğinden şüpheleniyor. Ayrıca Çin aşısı onayı olmayan ülkelerde yaşayan vatandaşlar için de bu durumun çeşitli sorunlara neden olabileceği düşünülüyor.

Şu an için Çin tarafından geliştirilen aşıların DSÖ tarafından henüz onay almadığını ve Faz 3 süreçlerinin devam ettiğini belirtelim. Çin hükümetinin hamlesinin önümüzdeki ve uzun dönemdeki etkileri uzmanlar tarafından tartışılmaya devam ediyor.

Yeni haber CNN tarafından yayımlandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim