Anlık Bildirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan : Perşembe veya cuma günü aşılama çalışması başlayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "COVID-19 aşısı belirlenen sıralamaya göre perşembe veya cuma günü uygulanmaya başlayacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan : Perşembe veya cuma günü aşılama çalışması başlayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan 2021 yılının ilk Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "COVID-19 aşısı belirlenen sıralamaya göre perşembe veya cuma günü uygulanmaya başlayacak" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs aşılama çalışmaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan : Perşembe veya cuma günü aşılama çalışması başlayacak Tam Boyutta Gör

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, 3 saat 50 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından basın açıklaması yaptı. 

Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan tedbirler doğrultusunda vaka ve ağır hasta sayısına paralel şekilde sağlık sistemi yükünün de hafiflediğini söylerek, ''Kısıtlamaları elbette kademeli olarak azaltacağız'' dedi. Erdoğan, aşılamanın ise perşembe ya da cuma günü başlayacağını duyurdu.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, koronavirüs tedbirleriyle ilgili olarak, "Vaka sayısının belirli bir sayının altına inmesiyle kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, koronavirüs aşısının yapılmaya başlanacağı tarihi açıklayarak, "Aşılar öncelik sıralamasıyla uygulamaya geçecek, perşembe ya da cuma gününe kadar buna başlayacağız" diye konuştu. 

Kaynakça https://tr.sputniknews.com/turkiye/202101111043556907-cumhurbaskani-erdogan-koronavirus-persembe-cuma-asi-baslayacak-kilicdaroglu/ https://www.trthaber.com/haber/gundem/cumhurbaskani-erdogan-persembe-veya-cuma-gunu-asilama-calismasi-baslayacak-546254.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10613 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bilim, bilimsel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim