Anlık Bildirim

Omega De Ville Tourbillon Master Chronometer modelini duyurdu

Omega her ne kadar ikonik modeller üretse de bazen çizgisinin dışına çıkıp sanki ilk bakışa Bovet veya MB&F tarafından üretildiği düşünülen modeller de üretebiliyor.

Omega De Ville Tourbillon Master Chronometer modelini duyurdu Tam Boyutta Gör

 

 

 

Dünyaca ünlü Omega firması birçok klasik modele ev sahipliği yapmakla birlikte firmanın Speedmaster ve Seamaster gibi ikonik koleksiyonları birçok koleksiyoner için temel saatleri oluşturuyor.

Firma her ne kadar ikonik modeller üretse de bazen çizgisinin dışına çıkıp sanki ilk bakışa Bovet veya MB&F tarafından üretildiği düşünülen modeller de üretebiliyor. Omega’nın yeni De Ville Tourbillon Master Chronometer modeli de bahsi geçen modellerden birisi.

 

De Ville Tourbillon

Omega De Ville Tourbillon Master Chronometer modelini duyurdu Tam Boyutta Gör

Yeni model siyah kadranla ön plana çıkmakla birlikte 43 mm’lik kasa tatmin edici boyuta sahip. Saatte 2 farklı altın alaşımı tercih edilmiş. Saatin tam ortasında yer alan tourbillon üzerindeki ok saniyeleri işaret etmekle birlikte kadranla neredeyse bütünleşmiş akrep ve yelkovanın çok da hoş durmadığını ve gözleri yorduğunu söylemek mümkün.

Yeni modelde Co-Axial kaçış mekanizmasına sahip Omega 2640 mekanizma tercih edilmiş. Elle kurulan mekanizmanın 72 saatlik güç rezervi oldukça tatmin edici olmakla birlikte güç rezervi kasa arkasında bulunan gösterge ile takip edilebiliyor.

Yeni modelin fotoğraflarına galerinden, videosuna ise yukarıdaki linkten erişebilirsiniz.

Yeni limitli De Ville Tourbillon modeli 175.300 CHF ile satışa sunuldu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
"... Firma her ne kadar ikonik modeller üretse de bazen çizgisinin dışına çıkıp sanki ilk bakışa Bovet veya MB&F tarafından üretildiği düşünülen modeller de ...
Yorumu gör »
Xagdas
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim