Anlık Bildirim

Qualcomm, dünyanın ilk 5G destekli genişletilmiş gerçeklik (XR) platformu olan Snapdragon XR2'yi duyurdu

Qualcomm, piyasaya yeni sürülen Snapdragon chipsetlerini, genişletilmiş gerçeklik platformunda kullanacak ve Snapdragon XR2 platformunda 5G'yi kullanarak bir ilke imza atmış olacak.

Qualcomm, dünyanın ilk 5G destekli genişletilmiş gerçeklik (XR) platformu olan Snapdragon XR2'yi duyurdu Tam Boyutta Gör

Qualcomm yeni bir genişletilmiş gerçeklik platformu Snapdragon XR2'yi duyurdu ve Pokémon Go'nun yaratıcısı olan Niantic ile çalışacağını söyledi. Qualcomm Snapdragon XR2 platformu, önceki XR1 platformunun bir takipçisi gibi görünse de daha genel kullanıma uygun olan XR1 platformu piyasada aktif olarak duracak. Snapdragon XR2, artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik donanımları için özel olarak tasarlanacak gözlüklerde 5G bağlantısı ve ses tabanlı etkileşim gibi önemli özellikleri destekliyor olacak.

Qualcomm, XR2'nin, göz başına 3000 x 3000  gibi yüksek bir çözünürlük, 90 Hz'ye kadar yenileme hızı, 8K ve 60 fps'ye kadar 360 derecelik video desteği, derinlik algılama gibi özelleriklerini piyasadaki rakipleriyle kıyaslayınca kendi platformlarının önemli ölçüde daha iyi performans gösterdiğini iddia ediyor. 

Qualcomm, dünyanın ilk 5G destekli genişletilmiş gerçeklik (XR) platformu olan Snapdragon XR2'yi duyurdu Tam Boyutta Gör

Snapdragon XR2, yedi farklı kamera entegrasyonunu desteklerken aynı zamanda bir yerdeki 26 farklı noktayı izleyebilen özel bir görüntü işleme teknolojisini de destekleyecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim