Anlık Bildirim

Türk Telekom'dan koronavirüsle mücadele için 40 milyon TL bağış

Türk Telekom, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu "Milli Dayanışma Kampanyası" isimli bağış kampanyasına 40 milyon TL destek olacağını açıkladı. Kampanya ile dar gelirli vatandaşlara destek sağlanacak.

Türk Telekom'dan koronavirüsle mücadele için 40 milyon TL bağış Tam Boyutta Gör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart Pazartesi akşamı yaptığı açıklamada koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında “Milli Dayanışma Kampanyası” adı altında bir bağış kampanyası başlatıldığını duyurmuştu.

Söz konusu kampanyaya Türk Telekom’dan da destek geldi. Türk Telekom’dan yapılan açıklamada, salgından mağdur olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na tüm çalışanlar adına toplamda 40 milyon lirayı aşkın bağışta bulunulacağı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamalarına yer verilen Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, ““Sayın Cumhurbaşkanımızın liderlik ettiği Millî Dayanışma Kampanyası’na toplumun tüm kesimlerinden gelen destek çığ gibi büyüdü. Türk milletinin ne kadar yüce gönüllü ve samimi olduğunu ortaya koyan bir tablo ile karşılaştık. Böyle mukaddes bir toplumun ferdi olmaktan gurur duyuyorum” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderlik ettiği Millî Dayanışma Kampanyası’na toplumun tüm kesimlerinden gelen destek çığ gibi büyüdü. Türk milletinin ne kadar yüce gönüllü ve samimi olduğunu ortaya koyan bir tablo ile karşılaştık. Böyle mukaddes bir toplumun ferdi olmaktan gurur duyuyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başlatılan kampanyanın amacını “yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamaktır“ sözleriyle açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
56966 kez okundu.
34 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, türk telekom ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim