Anlık Bildirim

Xiaomi'den 14 dolarlık ucuz tıraş makinesi

Xiaomi, 14 dolar gibi son derece uygun bir fiyata sahip yeni bir tıraş makinesi çıkardı. Enchen BlackStone 3 adlı cihaz sunduğu zengin özelliklerle dikkat çekiyor.

Xiaomi'den 14 dolarlık ucuz tıraş makinesi Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Xiaomi, erkekler için tasarlanmış bir başka faydalı ürün tanıttı. Enchen BlackStone 3 olarak adlandırılan tıraş makinesinden bahsediyoruz.

Xiaomi, tıraş makinesini 14.5 dolar fiyatla satacak ancak şu anda bir indirim var ve 8.5 dolara sipariş edilebiliyor. Ürünün şimdilik sadece Çin'de satın alınabildiğini belirtelim.

IPX7 sertifikası sayesinde su geçirmez bir gövdeye sahip olan tıraş makinesinin üzerinde LED ekran var. Ayrıca önceki modele kıyasla daha şarj edilmeden daha uzun süre dayanabiliyor.

Xiaomi'den 14 dolarlık ucuz tıraş makinesi Tam Boyutta Gör

Pili bitene kadar çalışma hızı düşmüyor

Xiaomi Enchen BlackStone 3, Japon çeliğinden yapılmış üç yuvarlak tıraş başlığına sahip. Aynı zamanda 67 dB'lik düşük gürültü seviyesi sayesinde son derece sessiz çalışıyor. Cildi korumak için akıllı "kıstırma önleme" fonksiyonunun olduğunu da belirtelim.

Tıraş makinesinin pil seviyesi minimum seviyeye düşse bile çalışma hızı azalmıyor. Tamamen deşarj olana kadar mümkün olan en yüksek verimde çalışmaya devam ediyor. Tam olarak şarj olma süresi 1 saat.

Xiaomi Enchen BlackStone 3 tek şarjla 90 dakikalık bir kullanım süresi sunuyor. Yani her gün 1.5 dakika tıraş olunduğu taktirde 2 ay boyunca kullanılabilir. Son olarak cihazın USB Type-C arabirimi üzerinden şarj edildiğini belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14964 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, enchen BlackStone 3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim