Anlık Bildirim

Evden çalışanların verimliliğini ölçen yazılım: AntiZAN

Aydos Yazılım tarafından geliştirilen AntiZAN, evden çalışanların iş verimliliğini ölçüyor. AntiZAN, çalışanın ekran aktivitesini ölçüyor.

Evden çalışanların verimliliğini ölçen yazılım: AntiZAN Tam Boyutta Gör

Koronavirüs nedeniyle sadece sosyal yaşamımız değil çalışma şeklimiz de değişti. Çalışan sağlığı ve pandeminin yayılma hızını düşürmek için şirketler istemeyerek de olsa evden çalışma modeline geçti. Şirketler 4-5 yılda yapacağı dijitalleşmeyi koronavirüs sayesinde birkaç ay içerisinde yapmak zorunda kaldı.

Evden çalışma modeline aniden geçildiği için çalışan ve işveren için bazı sorunlar ortaya çıktı. Bu sorunların başında da iş verimliliği geliyor. Bazı çalışanların verimliliği düşerken bazı çalışanların ise iş yükü arttığı için daha fazla çalışması gerebiliyor.

Çalışanın haklarının korunması ve verimliliğin sürdürülmesi için AntiZAN isimli personel verimlilik yazılımı geliştirildi. Aydos Yazılım Geliştirme ve Robot Teknolojileri tarafından geliştirilen yazılım Türkiye’nin çalışma modellerine uyumlu yapıda. Çalışanın bilgisayarına kurulan AntiZAN, ekran aktivitesini ölçerek iş verimliliğini değerlendiriyor. Makine öğrenme teknolojisi sayesinde şirketin çalışma modeline göre kendini geliştiriyor ve verileri anlamlandırıyor.

Evden çalışanların verimliliğini ölçen yazılım: AntiZAN Tam Boyutta Gör

Aydos Yazılım Geliştirme ve Robot Teknolojileri Genel Müdürü Hüseyin Sarıyar, verimliliğin her şirkete, hatta şirket içindeki gruplara göre ayrı tanımı olduğunu söyleyerek şöyle dedi:

"Herkese göre değişen verimlilik kavramı, ancak makine öğrenmesiyle çözülebilecek benzersiz bir altyapı. Sadece kurumu tanımak yetmiyor. Öncesinde ülkemizin kültürü, iş yapış şekilleri, yaşam biçimleri gibi derinlemesine analizlerin yapılarak anlamlandırılması gerekiyordu. AntiZAN'ı geliştirirken biz de bu konuya odaklandık. Yine her kurumun kendine özgü yapısına uyum sağlayabilecek akıllı yapıyı kurduk. Bütün bunları yaparken de, hiç bir veriyi tutmadan sadece aktivite ölçümlemesiyle herkese saygı gösteren bir verimlilik yazılımı oluşturduk. Türkiye'nin önemli kurum ve şirketleri verimliliğini AntiZAN'a teslim etti. Pandemi döneminde büyük ilgi gören uygulamamızın, normalleşmeyle birlikte daha da önem kazanacağına inanıyoruz."

AntiZAN'ın denemek istiyorsanız web sitesindeki demo talep formunu şirket bilgilerinizle birlikte doldurarak talepte bulunabilirsiniz. Yazılımın fiyatı şirketlerin yapısına göre değişiyor.

https://antizan.com.tr/

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5020 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
antizan, evden çalışma ve
3 etiket daha Yazılım Covid-19
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim